13 Ağustos 2015 Perşembe

-Relax-

Merhabalar! Öncelikle bugün 13 Ağustos Perşembe. Mutlu, huzurlu ve stresden uzak bir gün geçirmenizi diliyorum :)

Başlıktan da belli olduğu gibi bu yazının konusu hayata pozitif bakmak ve stersle ilgili gözükebilir.(Ki kesinlikle öyle)
Yaşamınızda birçok durumla karşılaşmış olabilirsiniz.Bunun ne olduğunu ve anılarınızın size nasıl hissettirdiğiyle ilgili bir şey sormayacağım. Ancak bu hatıraların sizde nasıl bir etki bıraktığı şimdiki durumunuzu olumsuz etkiliyorsa kendinizi bu konuda biraz sorgulamalısınız. Eğer mutluysanız sizin adınıza çok sevindim :) Mutsuzsanız ise bu mühim değil umarım yazdıklarımla sizi az da olsa mutlu edebilirim...
Her insanın kendine özgü fikirleri, hisleri ve bakış açıları vardır. Pozitiflik bana göre her konuya mutlulukla bakmak değildir. Pozitif olmak durumu veya konuyu düşünürken olumlu bir tepki vermektir. Ayrıca siz düşünürken başkalarının fikirlerini dinlemeniz de olumlu ve pozitif bir davranıştır.
Duygularınıza göre bir konuda düşünmeden karar vermeniz bazen doğru olmayabilir. Size duygularınıza göre karar vermeyin demiyorum ama düşünmek de önemlidir.


Hobileriniz var mı? Veya bu konuyu hiç düşündünüz mü? Eğer düşünmediyseniz kendinize hobi bulurken bile mutlu olabilirsiniz. Ayrıca hobiler sanatsal bir dalda ise (örneğin; gitar çalmak, resim çizmek) o zaman hiç bilmediğiniz yeteneklerinizi farkedebilir ve bunu geliştirebilirsiniz.

Ayrıca kitap okuma konusundan da bahsetmek isterim. Kitap okumak hep  çok önemlidir. Bunun için ayrıca bir yazı yazabilirim.Kendinize çok iyi bakın ve gülümsemeyi unutmayın. :)
                                                                                                                               
                                                                                                                                -Ceyda-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder